Limba română, întrebare adresată de xxteoxx13, 8 ani în urmă

alcatuieste un text cu titlul toamna
VA ROG URGENT!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sarahmaria5552
0
Toamna



Ma trezesc intr o zi senina de Toamna , foarte entuziasmata de noul anotimp proaspat venit , ma ridic din pat si cu picioarele direct goale calc pe parchetul putin rece , ma indrept spre geam si vad numai floricele colorate si pline de viata , fericita fiind ma pregatesc cu nerabdare sa ies afara ca sa pot explora , mi am luat o bluza de matase albastra cu niste colanti argintii si ma duc inspre usa de iesire a casei , foarte entuziasmata ajung afara si incep sa alerg si sa explorez absolut tot ce se intampla prin jurul meu , apoi dupa mult timp de explorare ma indrept spre casa deoarece era deja seara si trebuia sa fiu acasa , cand ajung acasa am cules niste frunzulite foarte frumoase de toate culorile si mandra de mine le am lipit pe o foaie si le am pus intr o rama de tablou , tabloul inca este o amintire din prima toamna care m a lasat fara cuvinte .
Răspuns de cojoculluivasile
0

Toamna

Este toamna,anotimpul în care toți fermierii își adună munca de prin câmpuri și grădini .Când frunzele cad și copaci iau culori calde de roșu ,galben și portocaliu.

Eu ador acest anotimp deoarece incepe școala unde mă văd cu colegii mei și îmi revăd profesori, însă pe lângă asta mai este și tabloul magnific de culori redat de copaci . Într-o zi de toamnă când eram într-o plimbare prin pădure unde admiram culorile copacilor și mă debarasam

de emoții negative , m-am așezat pe un buștean și mi-am scos o carte din ghiozdan și am început să citesc . Auzisem un zgomot ... eram speriat/ă

M-am uitat în toate părțile dar nu am văzut nimic așa că m-am uitat în sus și le-am văzut erau două veverițe se jucau în alunul sub care mă așezasem.

Am ajuns acasă unde i-am spus mamei mele ce sa întâmplat în scurtă mea plimbare.Am și acum imaginea veverițelor tipărite în cap.

Alte întrebări interesante