Limba română, întrebare adresată de oanavasile481, 9 ani în urmă

Alcatuieste un text de 5 randuri cu titlul "O dupa-amiaza in parc",folosind cel putin un adverb de mod,unul de timp si unul de loc :)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AlinaBB
112
Azi dupa-amiaza a fost frumos, m-am gandit sa merg in parc.Cand am ajuns acolo , avand bicicleta, m-am urcat si m-am dus unde am vazut cu ochii. Am dat peste un lac cu lebede foarte frumoase, albe si mari . Pasarelele ciripeau frumos , era o stare de armonie .Copiii se jucau cu lebedele , le mangaiau si le dadeau sa manance paine. Bineinteles ca erau si ratuste mici, care se plimbau de colo colo pe lac.

Sper ca te-am ajutat. Coroana ?


AlinaBB: De timp : Acum , maine , ieri , indata.
AlinaBB: de mod : mai , mult , putin , repede etc.
oanavasile481: Mersi mult :)
Răspuns de virtosumihaela
48
Dupa-amiaza asta a fost una ditre cele mai frumoase.razele soarelui abi astepatu sa imi mangaie obrajii si sa imi zambeasca .Eu mam gandit sa merg in parc cu prietenii mei.M-am imbracat repejor si  i-am anuntat pe prieteni si ne-am intalnit in parc .George  a cumparat inghetata pentru toti si la cat de cald eram neam batut cu inghetata.Apoi ne-am luat sticle cu apa si am facut  paparuda .Cand sa inserat am plecat acasa uzi din cap pana-n piciore si cu inghetata in par.
COROANA?


oanavasile481: Mersi :)
Alte întrebări interesante