Limba română, întrebare adresată de radua2357, 8 ani în urmă

Alcatuieste un text despre ceva din germainia . echipa fotball , un castel/cetate
ori ce! pls
DAU COROANA VA ROG REPEDE.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreigherman55
1

Răspuns:

În anul 2013 a intrat în formula 1 una dintre cele mai bune echipe din formula 1:Mercedes Amg Petronas F1 Team. Încă de la început acesta a început sa pună presiune pe celelalte echipe din competiție. În acel an au intrat cei mai buni piloți: Michael Schumacher și Lewis Hamilton. După ce a ieșit Michael Schumacher din echipa după un accident la schi a intrat Nico Rosberg care și-a terminat cariera în 2016 dupa câștigarea titlului

Echipa germana a câștigat 7 titluri la constructori și este în prezent cea mai buna din lume. Echipa îl are acum pe septuplul campion mondial Lewis Hamilton și pe George Russel. Aceasta este echipa mea preferata din formula 1.

Fix 100 de cuvinte

Nu am mai avut ce sa zic.


radua2357: max 2 pagini
radua2357: min 100
radua2357: minim 100 cuv
andreigherman55: ok
radua2357: ms
Răspuns de Utilizator anonim
1

Răspuns:

Românii sunt fani ai mașinilor germane și asta se vede zilnic pe șosele sau în discuțiile purtate înaintea fiecarei achiziții a unui vehicul. Puțini sunt însă cei care cunosc secretele din spatele unei industrii care include mărci precum Audi, BMW, Mercedes-Benz sau Porsche.

Germania este, fără urmă de îndoială, motorul economic al Europei. Iar una dintre cele mai puternice industrii germane, cea auto, a produs anul trecut 5,64 milioane de automobile, mai mult decât Franța și Spania la un loc și de peste trei ori peste tot ce au asamblat uzinele din Marea Britanie. E un rezultat spectaculos dacă avem în vedere că abia în anii premergatori celui de-Al Doilea Razboi Mondial guvernul german a decis sa finanțeze construcția unui automobil popular. Astfel începe povestea celui mai mare producător actual de automobile din Europa, grupul Volkswagen.

1904 – încep primele discutii între inginerii germani cu privire la o masina populara produsa în serie. Exemplele din America sunt privite cu uimire si, mai apoi, cu interes. Aparitia în 1908 a primului Ford Model T produs în serie larga este semnalul ca si în Germania trebuie dezvoltat un proiect similar.

1925 – Studentul Béla Barényi prezinta, în Germania, un proiect al unui sasiu pentru „masina populara”. Acesta avea tractiune pe puntea spate si motor boxer cu sistem de racire, caracteristici vazute ulterior la Beetle.

1934 – este prezentat prototipul unui vehicul realizat de Ferdinand Porsche, un inginer din Bohemia, pentru NSU Motorenwerke din Neckarsulm. Din nefericire, din cauza problemelor financiare, Porsche Type 32.nu este produs niciodata. Totusi, pe 22 iunie, în acelasi an, “Reichsverband der Deutschen Automobilindustrie” îi acorda lui Ferdinand Porsche, fost angajat al Daimler-Motoren-Gesellschaft si designer al unor masini sport pentru Auto Union, sansa de a dezvolta un vehicul subventionat de stat.

1935 – în luna iulie, Porsche prezinta prototipul VW Series 3, un vehicul cu sasiu si caroserie din otel si lemn. La finalul aceluiasi an, Dr. Porsche GmbH realizeaza si prototipul unui model decapotabil botezat V2 care, împreuna cu alte doua proiecte, sunt acceptate de Reichsverband der Deutschen Automobilindustrie

Explicație:

Cu plăcere!


radua2357: ms
Utilizator anonim: Cu mare drag!
mihalceanicu224: de ce ai scrie atat de mult
Alte întrebări interesante