Limba română, întrebare adresată de teo5513, 8 ani în urmă

alcatuieste un text despriptiv despre un ursulet de plus cu urmatoarele cerinte:foloseste cel putin o comparatie textul trebuie sa fie de 10-15 randuri!urgent! dau coarana si inima !!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de georgemirel
1

Ursuletul meu de plus se numeste Teddy.

Tocmai banalitatea aceasta a numelui lui este in antiteza cu complexitatea trăirilor le care acesta mi le -a conferit de cand mi-a fost oferit de ziua mea de nastere in urma cu 14 ani.

Blana lui moale precum catifeaua,ochii sticlosi precum un giuvaier nesflefuit si sufletul lui moale de aur retin atatea amintiri prin cate am trecut impreuna . Aceste calitati il fac un prieten la fel de rar precum rasarirea unei flori de colt intr-o grădină neîngrijită.

Numai fiorii care ma cuprind atunci cand ii intalnesc privirea-i blanda ca un miel ma fac sa ma topesc la fel ca un cub de gheata in raza plapanda a unui soare de primavara. El a devenit ca un membru al familei mele si nu-mi pot imagina viata fara el , fiind indispensabil vietii mele. Necesitatea de a-l sti langa mine este ca si cum ai urmari o mama incercand sa si protejeze puii de pericole.

Nu se poate ca un astfel de priete devotat sa fie pur si simplu aruncat intr-o cutie si abandonat precum un pui de pisica de niste copii nepasatori. Teddy va fi prietenul meu pe vecie

Alte întrebări interesante