Limba română, întrebare adresată de den36, 9 ani în urmă

alcatuiti-mi o compunere cu introducerea

este toamna.toate recoltele sunt la adapost.mama Anei vrea sa pregateasca conservele pentru iarna,Ana vrea sa
o ajute pe mama sa


Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Lary10
1
Este toamna.
toate recoltele sunt la adapost.mama Anei vrea sa pregateasca conservele pentru iarna,Ana vrea sa 
o ajute pe mama sa.Anotimpul rece a adus in casa oamenilor caldura si harnicie pentru   provizii.Ana impreuna cu prietenii săi a plecat in livada de linga sat să culeagă mere,este foarte distractiv.Copii au muncit din gerau si ca rasplata mama anei le-a copt niste placintele cu dovleac dulce,atit de gustos inkit toti au ramas multumiti.
   Asa a  sosit toamna in satul meu cu o haina si un spirit de invidiat!sper ca team ajutat?

den36: ms oricum
AncaStf: plăcerea mea.
den36: o sa ma ajuti si la matematica?
AncaStf: Dacă pot da. ce clasa ești? ??
den36: a 4-a
AncaStf: spune ce cerințe ai ???
AncaStf: Te ajut
den36: stai 3 secunde
AncaStf: ok
den36: la un magazin de produse chimice s-au adus 118 cutii de vopsea rosie,cu 9 cutii cu vopsea alba mai putin,iar numarul cutiilor cu vopsea albastraera cu 6 mai mare decat cel al celor cu vopsea rosie.Fiecare cutie continea 2 kg de vopsea.Aflati,in 2 moduri,ce cantitate de vopsea s-a adus in total.
Răspuns de AncaStf
1
cele doua gospodine sau apucat de treaba. mama Anei a decis sa facă saramura pentru murături , iar Ana a început sa taie merele pentru gem. personajele noastre se desfășoară cu ft Multă armonie . Cele doua au început sa pregătească toate cele . Treaba mergea bine, așa ca Ana a început sa cânte în cântec motivațional. totul a mers struna !!!! La sfârșitul zile fetele au terminat treaba. au făcut un gem delicios și niște murături mai bune decât întotdeauna. bucuroasa cele doua răsufla ușurate și așteaptă iarna cu cămară plina ce provizii.

den36: bravo
Alte întrebări interesante