Limba română, întrebare adresată de MFM, 9 ani în urmă

Alcatuiti o compunere cu titlul ,,Copilarie'' pornind de la urmatorul citat: ,, Asa eram eu la varsta mea cea fericita si asa cred ca au fost toti
copiii,de cand ii lumea asta si pamantul.'' (I.Creanga,Amintiri din copilarie)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Afinaty
59
    Imi amintesc cu drag zilele copilariei si momentele de libertate absoluta. A trecut ceva timp de atunci, dar amintirile acelea par atat de vi in sufletul meu. Cel mai mare dar al copiilor este imaginatia lor. Imi amintesc ca puteam sa fiu orice doream si sa schimb lumea din jurul meu in cel mai frumos vis.
    Mi-am trait copilaria alaturi de personaje animate, eroi, si fapturi de basm. Fiecare zi era o noua aventura, o noua sansa de a inventa noi povesti. Protectia oferita de parinti ma facea sa ma simt imun in fata oricarui pericol. Eram vesel si la fel erau toti copiii din jurul meu. Nimic din lumea celor mari nu putea invanda lumea noastra, a copiilor. Noi nu le puteam intelege problemele si ei nu ne puteau intelege visurile.
     Acum pastrez copilaria ca pe cel mai de pret amintire a mea. Atunci nu stiam ce inseamna grijile sau sa fi suparat , desi vedeam aceste lucuri la parintii mei, eu stiam ca voi fi mereu copil. Timpul a trecut si am lasat copilaria in urma. Acum tot ce mai ma leaga de aceea perioada sunt amintirile pe care le impart cu familia si cu prietenii mei de atunci.
     Copilaria este perioada plina de mister in care poti sa visezi cu ochii deschisi. Orice persoana a avut o copilarie frumoasa, deoarece ea nu este influentata de mediul inconjurator. Faptul ca atunci omul descopera pentru prima data lumea o face sa fie cea mai frumoasa perioada.


Inspiratul: multumesc pt ajutor
MFM: ?????
Alte întrebări interesante