Limba română, întrebare adresată de AlexGamer43, 9 ani în urmă

Alcatuiti o compunere cu titlul in padure in care sa aveti o intamplare haioasa de 15 sau mai multe randuri
DAU COROANA !!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AndreeaAlexandra1777
2
Este  o zi frumoasa de toamna. Doamna  diriginta* sau domnul dirigint, depinde de ce ai tu* ne a propu sa facem o mica drumetie in padure.
Toti stim bine ca atunci  cand Zana Verii isi face bagajele pentru plecare, noi ne facem bagajele sa ne pregatim pentru scoala si timpul friguros. O parte asteapta acest timp,pentru ca odata cu el vine si iarna si jocurile de iarna cum ar fi datul cu sania.
Ajunsi in padure  am vazut o pestera, unor colegi li s a parut foarte interesanta asa ca s a gandit sa mearga acolo, insa a vazut un munte imens de blana si s a speriat. Era un urs care dormea cu mancarea lange el. El se pregatea pentru somnul de iarna.Pe langa un copac, doua veverite jucause strangeau ghinde si alune.O vulpe urmarea doi iepuri, parca imi era mila de ea ca nu stia proverbul ,,Cand alergi dupa doi iepuri nu il prinzi pe niciunul". Colegele mele s au apucat sa adune flori, din care  si au facut buchete, coronite sau bratari.
La sfarsit, doamna diriginta ne a propus sa asezam o patura jos si sa ne scoatem mancarea din ghiozdane, facem un picnic.
Cand mi am scos mancarea, un animal a sarit dintr un tufis, era un iepure. Prima data m am speriat, apoi i am dat si lui putin vazand ca nu e atat de infricosator. Micutul a stat cu noi pana am plecat.
A fost o zi minunata, sper sa mai mergem intr o drumetie ca aceasta!

*Ooook, sper ca te am ajutat. coroana?*

AlexGamer43: wow
Alte întrebări interesante