Studii sociale, întrebare adresată de Katarina07, 8 ani în urmă

Alcatuiti o compunere de 1-2 pagini, in care sa va imaginati o lume fara dreptate libertate si egalitate

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anutajessi81p5xuq8
1

Răspuns:

Într-o zi dintr-o viata plictisitoare, imi venea o idee genială, (bine nu chiar atât de genială mai prescurt, care sa provoc multe prosti) Ma îmbrăcăm frumos in culoarea galben si ma pregăteam să ies afara(la noi culoarea galben inseamna nevinovăție,stiu este ciudat)

Cum ma plimbam eu pe străzile de culoare gri găsisem o idee in care sa pot face planul asta si mai bun( adică si mai dezastruos) Din pacate la acest plan lipsea ceva ca sa se puna in miscare.

Ce lipsea era, un om mai neindemanatic si mai neatent ca sa nu fie suspiciuni, ca eu am fost.Stiam foarte bine ca daca nu imi pun planul in aplicare voi fi cel mai trist din lume deoarece , eu daca nu fac farse sau lucruri rele nu sunt eu. Supărat mergeam pe zebră cu dungi albe , si ma gandeam la cum o sa traiesc in viitorul apropiat daca nu imi pun in aplicare acest plan . Dar din fericire m-am intalnit cu cel mai bun prieten al meu pe drum si ma intrebat daca as vrea sa imi cumpere o acadea de mere , deoarece el atunci și-a cumparat o acadea de mere . Eu am spus nu, dar apoi m-am gândit la regulile acestui oras si am acceptat oferta lui.

După câteva zile am gasit momeala perfecta pt planul meu,si acela e fratele meu,el mereu pe oriunde se duce atrage atenția asupra lui. Deci cat timp fratele meu va atrage atenția oameniilor eu voi pune in aplicare planul care nu o sa va spun ce este acum deoarece vreau dar a fie o surpriza .

În ziua în care trebuia să pun in aplicare planul fratele meu intarziase 1 ora si asta m-a supărat deoarece eu vroiam să facem totul la timpul care trebuia dar acum n-am ce face . Am luat găleata cu gandaci si vopsea si am pus-o sus de tot ca sa cada pe toti oamenii gandacii din galeata si vopseaua. Acum cand fratele meu se bâlțâia ciudat a atras privirile oameniilor din acel parc,asa ca atunci am dat drumul la funie iar apoi găleata cu gandacii si vopseaua au căzut repede spre pământ . Gandacii si vopseaua au căzut pe cetățeni, dar găleata de metal a cazut in capul fratelui meu, si pt ca regula orașului spune că toti sa fim la fel mi-am dat si eu o găleată de metal in cap,acum eram la fel.

SUCCES !

Alte întrebări interesante