Limba română, întrebare adresată de aditashow, 7 ani în urmă

Alcatuiti o compunere de 150 de cuvinte in care sa o demonstrati ca natura si iubirea in poezia imensciabila sunt inseparabile.Varogg sa fie de 150 de cuvine +.Rpddddd​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de theamazingbear7
0

In poezia imensciabila, natura si iubirea sunt inseparabile. In fiecare strofa, poetul descrie frumusetile naturii si cum acestea sunt imbinate cu sentimentele de iubire. Iubirea este prezentata ca o forta care uneste toate elementele naturii, de la florile care infloresc la razele soarelui care stralucesc.

In primul vers, poetul descrie "miresmele florilor" care "imbie" si "incanta" simturile. Aceste miresme sunt asociate cu iubirea, care are puterea de a atrage si de a incanta sufletele. In al doilea vers, poetul vorbeste despre "razele de soare" care "alina si mangaie" pielea. Aceste raze simbolizeaza caldura si lumina iubirii, care au puterea de a calma si de a linisti sufletele.

In continuare, poetul descrie cum "bradul" din padure "isi intinde ramurile" catre cer, simbolizand dorinta de a se apropia de Dumnezeu, care este iubirea suprema. In ultimul vers, poetul vorbeste despre "miresmele de pin" care "mingie" simturile, simbolizand dragostea pura si nevinovata care ne incanta si ne face sa simtim pace si fericire.

In concluzie, in poezia imensciabila, natura si iubirea sunt inseparabile. Natura este prezentata ca o forta vie care emana iubire si frumusete, iar iubirea este prezentata ca o forta care uneste toate elementele naturii. Acestea se completeaza si se sustin reciproc, oferind o imagine poeziei imensciabile ca fiind un lant interminabil de iubire si frumusete.


aditashow: ms
Alte întrebări interesante