Limba română, întrebare adresată de denisaolaru, 9 ani în urmă

alcatuiti o compunere in care sa aratati ideea ca omul trebuie sa isi aleaga meseria in propriile sale abilitati si vocatia sa.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de landreea459
1
Este greu sa te hotarasti ce vei face cu viata ta fiare ae aspiati si vise diferite.Ele isa nu sunt mereu usor de indeplinit.
Maria este o fata care vrea sa intre la facultatea de muzica ca sa devin profesor .De multi ani se gandeste daca este bine sau nu .Ea invata zi si noapte ca sa poata avea o sansa I s-a spus ca este destul de greu .Colegii ei credeau ca nu va reusi pentru ca avea probleme la acutie,nu putea canta toate notele.A tot exersat si a exersat pana si-a pierdut voce.Iar a doua zi era proba.Nimeni nu credea ca ea va reusi.Insa ea avea mare incredere in ea ,nu asculta de muca ,ii se spunea ca nu va ajunge pana aici.
Ziua auditiei a vezit ,cand au vazut- o prieteni ei au fist uimiti ca ea este acolo.A deschis gura ...de unde a iesit cel mai frumos cantec era aprope gata urma nota acustica s-a adunat..si a reusit cantat din tot sufletul .Toti erau uititi.Lectia oe care au invatato toti este ca trebuie sa crezi in visirile si aspieatile tale!
Alte întrebări interesante