Limba română, întrebare adresată de ariianabalan, 9 ani în urmă

Alcătuiți o compunere în care sa folosiți minim 20 de substantive.
Repede!! Va rog! Dau coroană.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
6
Intr-o zi , eu si catelusul meu numit Luky am iesit la plimbare . Am plecat in parc . Acolo , am intalnito pe prietena mea Andreea . Si ea isi plimba catelusa . Intre timp ce catelusii se jucau si alergau dupa porumbei , eu si Andreea ne faceam temele la romana . Nu aveam prea multe exercitii de rezolvat , aveam doar o mica compunere despre Cel mai bun prieten . Eu , am ales-o pe Andreea si ea pe mine . Se facuse tarziu asa ca am plecat acasa la parintii si la bunicii nostri .
Sper ca te-am ajutat !!! :D
Succes la scoala si la invatat !! :-*
P.S. nu e copiat !!! :))

Anexe:
Răspuns de mihaisilviu2o
2
intr-o zi de primavara in care soarele se zarea printre nori un catel imi aparu in cale cand trebuia sa plec spre bunici.
 Acesta era murdar, slab si necajit ,mi s-a facut mila de el si l-am luat in calatoria mea spre bunici . Pe drum mi.am impartit pranzul si parca ceva se lega intre noi , o prietenie adevarata . Ajuns la bunici aici l.am ingrijit si am facut totul ca sa se simta bine . Dupa cateva zile am plecat spre casa alaturi de noul meu prieten. Aproape de casa la un colt de strada,am vazut  o masina care venea cu viteza spre mine  nu am mai putut face nici o miscare si nustiu cum parca cineva ma impinsese si  cand m.am uitat ce se intamplase nu mi.a venit sa cred ...prietenul meu si dat viata pentru mine 
Alte întrebări interesante