Limba română, întrebare adresată de catiiancu91, 8 ani în urmă

alcătuiți o compunere narativă cu titlul iarba verde de acasă
va rog am nevoie urgent până 22:40 ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cojo00
3

Răspuns:

●iarba verde de acasă●

Alta zi plictisitoare din viata mea. E vara ,dar culorile vii ale copacilor , pomilor , florilor parca nu mai au acelaș efect ca atunci cand eram copil.

Ma ridic din pat si ma indrept catre baie,ma spal pe fata ,ma imbrac si pornesc catre locul de munca. Acolo ma întâmpină seful meu care imi da o cheie secreta spune dansul. Iau cheia din mâna lui si pentru cateva secunde simt ca înțepenesc. M-am dus pe un alt tărâm asemanator cu cel al familiei mele/locul unde am copilarit. Investighez putin locul si imi dau seama ca sunt in gradina din curtea casei unde iarba a rămas la fel de verde si de proaspătă ca înainte. Mă intind la soare ,admir florile si tin capul in bătaia vantului , simtind din plin adierile pale ale acestuia.

O văd pe mama , pe sora mea , pe câinele meu, erau la fel , neschimbati. I-am îmbrățișat si mi-am reamintit cu nostalgie clipele de cand eram un puștan...Totul trece ca o fracțiune de secundă apoi ma trezesc iar confuz la locul de munca unde toti se uitau la mine mirati de statuia pe care am facut pentru cateva momente bune. Nimic nu se compara cu iarba verde de acasa .

SPER CA TE-AM AJUTAT !!! SPOOOOR !!! :)


catiiancu91: puteți să mai înscrieți ideile voastre cu titlul iarba verde de acasă
Alte întrebări interesante