Limba română, întrebare adresată de antoniaapodeaa, 9 ani în urmă

alcatuiti o scurta compunere cu titlul in tabara la mare care sa cuprinda urmatoarele cuvinte zi soare plaja copii minge nisip mare instructor vaporase cetate lopatele caldura veselie odihna sanatate

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
30
Era o zi cu soare incit te topiai la umbra.Pe plaja  erau multe persoane care se bronzau sub razele fierbinti a soarelui darnic. Cpiii cu palarii pe cap,avind grija de sanatatea lor ,se jucau cu mingea ba pe mal,ba prin mare. Nisipul parea fiebinte insa aceasta nu era un obstacul pentru petrecareti c.Instuctorul avea grija ca toti sa fie in singuranta.Echipa noastra a construit cu ajutorul lopatelelor o cetate  enorma,iar Ionel a facut mai multe vaporase care le-a dat drumul pe mare ca un adevarat marinar.Numai veselie si zimbete largi pe fata picilor.O odihna buna meritata dupa anul greu de studiii.
Răspuns de Utilizator anonim
13
                                           Tabara la mare                                                             Vara aceasta am fost la mare la tabara acolo mam catait cu vaporase a fost o zi cu soare plaja a fost plina cu copii se juca cu minge se jucau in nesip cu lopatele si a fost un val de apa mare,mare qam vazut o cetate in ziua aceia a fost o caldura mare a fost  o odihna minunata veselie mare si sanatate pentru noi.
Alte întrebări interesante