Limba română, întrebare adresată de gumaroz58, 9 ani în urmă

Alcatuiti ocompunere narativa in care sa folosesti cel putin 15 verbe la timpurile invate, cel putin 15 randuri cu titlul ,, O intamplare de neuitat '' .


AndraCaruntu: Sper ca te-am ajutat ! Sa stii ca n-a fost chiar asa de usor ! :)
gumaroz58: da mi-ai fost de mare ajutor !
AndraCaruntu: imi pare bine

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AndraCaruntu
2
        Afar este o zi ploioasa .Zile in sir a plouat si mai ploua inca .Pe la amiaza ,ploaia a incetat ,dar norii au ramas nemiscati pe cer . Erau nori mari si cenusii ,parca iti fac impresia ca va mai ploua inca multe zile. 
        Luiza trebuia sa se duca la scoala de Arte din centrul orasului . Vazand ca ploaia a incetat ,si-a luat repede ceea ce-i trebuie ,s-a imbracat si era gata de duca. Mama ei ,ii spusese sa-si ia umbrela ,dar Luiza n-a luat-o . Fata mergea linistita pe drum ,cu gandul la notele primite la scoala . Deodata ,s-a auzit un tunet, un tunet puternic . Luiza s-a speriat ,dar totusi a mers mai departe . Dupa scurt timp ,a inceput sa ploua cu galeata . Fata era atit de suparata ,incat ii venea sa se intoarca inapoi acasa ,dar deja mersese prea mult ca sa dea inapoi . Un camion se indrepta cu viteza pe soseaua uda ,calcand intr-o mare baltoaca ,a stropit fata din cap pina in picioare . Luiza era irascibila . Nu numai ca era udata de stropii de ploaie ,dar a mai si stropit-o un camion . Ii venea sa plinga .Ea a ajuns pina la urma la scoala de Arte ,era unda lioarca ! Povestindu-i ce s-a intimplat ,profesoara a lasat-o sa mearga inapoi acasa.
     Ajungand acasa , Luiza se simtea  foarte prost ,a racit . Aceasta fapta va fi de neuitat mult timp in memoria ei !  
      

gumaroz58: Multumesc !!
AndraCaruntu: Cu placere !
Alte întrebări interesante