Istorie, întrebare adresată de teo3066, 8 ani în urmă

Alcătuiți un referat cu tema primarul ideal

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de leonard58
2

1. Onestitatea, în sensul că un bun primar (candidat) trebuie să promită doar acele lucruri pe care le poate controla. El trebuie să fie conştient că în procesul şi mecanismele deciziei sunt implicate foarte multe persoane şi nu va putea face întotdeauna ceea ce doreşte. Nu are rost ca în final să-i dezamăgim pe cetăţeni.

2. Abilităţi de management şi lider, în sensul că trebuie să fie uman şi totodată să conducă. Trebuie să aibă o viziune a viitorului oraşului şi totodată să demonstreze că prin calităţile sale poate să imprime direcţia dorită.

3. Bune abilităţi de comunicare: Două lucruri ar fi de spus aici. Că mai întâi trebuie să ştie să-i asculte pe toţi cetăţenii. Că, pe urmă, trebuiă să fie capabil să-i convingă în a-i urma viziunea.

4. Capacitatea de a lua decizii dure, dar necesare: Un primar nu trebuie să se teamă de pierderea popularităţii din cauza deciziilor necesare, dar dure. Dar, din punctul meu de vedere este necesar şi să demonstreze raţional din ce cauză ia aceste decizii, şi să-şi asume sancţiuni politice aspre dacă efectele deciziei nu-şi ating scopurile.

Răspuns de elenastefaniapatru
4

Răspuns:

Pentru mine primarul ideal ar fii cel care se implica în viața locuitorilor cum ar fi: Sa se intereseze de viață lor,daca au nevoie de ceva sau să-i ajute cu un sfat.

Primarul ideal ar face cat mai multe ședințe sa se intereseze ce ar avea nevoie satul,ar verifica daca produsele din magazine sunt bune de vândut și cel mai important ar ajuta oamenii,bătrânii și copii nevoiasi,care nu au ce manca.

Un primar ideal înseamnă cel mai mult implicare iar după respect pentru muncitori iar la rândul lui va fii respectat.

Sper că te-am ajutat!:))

Alte întrebări interesante