Limba română, întrebare adresată de bossul77, 9 ani în urmă

alcatuiti un text care sa aiba titlul intamplare in clasa

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Farben
3

Întâmplare în clasă

 Toamna a sosit cu pași repezi, aducând cu ea și școala. Soarele începea să nu mai aibă puterea din timpul verii, iar norii se adunau rând, pe rând anunțând ploaia.

  Micile picături de ploaie rece au început să inunde pământul cald. Aveam umbreluța la mine și am putut să ajung la școală. Mi-a plăcut să mă plimb prin ploaie puțin timp. Clasa mea era la parter și am ajuns ultima. Ce bine că n-am întârziat mai mult! M-ar fi mustrat profesoara de matematică. Când a ajuns în clasă și a văzut că suntem toți prezenți, am început lecția. Timpul trecea greu în ora de matematică și exercițiile erau grele. S-a uitat spre mine și mi-a spus:

-Te rog să vii să rezolvi acest exercițiu, Laura!

-Sigur, doamna profesoară! Am răspuns eu puțin temătoare  pentru că nu știam să rezolv exercițiul.

Am început să îl rezolv și aproape de sfârșit m-am blocat. Îmi era frică să nu îmi pună o notă mică. Când dintr-o dată... a intrat pe fereastră o pisică! Era o pisică albă, frumoasă și udă. A venit lângă mine și am luat-o în brațe.

-Biata pisică! Ce udă este! Au exclamat colegii.

Noi am folosit un prosop să o uscăm. Am mângâiat-o și ne-am jucat cu ea. Chiar și profesoara de matematică a zâmbit și i-a mângâiat blănița moale. Cât ai clipi s-a sunat de pauză!

  Am numit-o Mimi și era prima noastră pisică de clasă! Datorită pisicii am scăpat și de exercițiul la matematică! Viața e plină de surprize!

 

Alte întrebări interesante