Limba română, întrebare adresată de andreeadima933, 9 ani în urmă

Alcatuiti un text descriptiv de minim 15 randuri in care sa folositi cuvintele: rugaciune, multime, pelerin,meditatie,unitate, spiritual, forma,timp 8, albastru si chemare.
VA ROGGGG URGENT !!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de teodorateotuti
1
Rugaciunea este cel mai sfant lucru din lume . Ea face legatura cu chemarea lui Dumnezeu catre noi . Ca sa ne faca o legatura foarte buna ne trebuie o meditatiesi foarte foarte multa credinta spirituala . Unitatea la cere ne rugam nu este o multime este un singur lucru Tatal Fiul si DUHUL SFANT . Cand ne uitam la cerul albastru simtim o conexiune timp de 8 minute cu tot ce inseamna har spiritual si divinitate . Pelerini fac aceasta cel mai des fiid o legatura uriasa cu Dumnezeu si ei .Forma lui Dumnezeu nu este cunoscuta dar toata lumea se roaga si are foarte multa incredere in el ! 
Efoarte bine sa stii ca te afli intr-o multime divina si credincioasa !

andreeadima933: Multumesc muult!!
Răspuns de Salvatorul2017
1
Astazi este sărbătoare, la Biserica au venit o MULȚIME de oameni la RUGĂCIUNE. Printre ei a venit de departe si un PELERIN. Clopotul bate pentru începerea slujbei. Acesta este sunetul de CHEMARE la Biserica. Dupa terminarea slujbei, ne.am adunat cu totii într.un loc sa vorbim si sa ne înălțam SPIRITUAL inimile. Cu toții am format o UNITATE si am stat la MEDITATIE TIMP de 8 ore. A fost o experienta plăcuta. La plecare am vizitat toate locurile din incinta Bisericii.Ce ne.a impresionat foarte mult a fost constructia Bisericii, era construită in FORMA de nava.

andreeadima933: Multumesc muult!!
Salvatorul2017: sa.ti fie de folos
Alte întrebări interesante