Limba română, întrebare adresată de anaionela92, 8 ani în urmă

Alcătuiți un text în care să aveți șase pronume demonstrative și șase forme de pronume de adjectiv pronominal demonstrativ.
URGENT!!!!!
DAU COROANA!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Bubblegum1
1

Răspuns:Natura isi schimba frumoasa rochie alba cu cea plina de flori roz.Totul s-a trezit la viata ,orice vietate cat de mica se bucura de mangaierea soarelui,care se plimba falnic pe bolta cerului senin.Ghiocelul aceasta floare unica ce vesteste primanara a scos capul de sub omat si isi scutura clopotelul anuntand venirea ei a primaverii.

Niciunul dintre fluturi sau gandacei nu se sfieste sa danseze veseli si bucurosi.Se tin de mana si isi unduie aripile duios.Orice fir proaspat de iarba care si-a scos capul la lumina inverzeste pamantul.Codrul a inmugurit .Pasarile ciripesc si ele vesele printre ramurile acestuia.Florile aduna in cupele sale razele soarelui.Se deschid usor pentru a primi albinele sa adune polenul dulce.Am meu crin a iesit si el timid de sub pamant.

 Cata frumusete aduce acest anotimp.Fiecare vietate isi incarca bateriile cu multa energie .Imi place primavara ,acest anotimp plin de flori proaspet

Explicație:

mai intai citestel ca nu stiu daca este bn

Alte întrebări interesante