Limba română, întrebare adresată de maria123rotaru, 8 ani în urmă

Alege fragmentul care te-a impresionat cel mai mult. Povesteşte-l, apoi răspunde la întrebări. . Ce te-a impresionat în acest fragment? Ce ai simţit citind acest fragment? . Ce întâmplare asemănătoare ai trăit?/Ce amin- tiri îți trezește acest fragment?
va rog,nustiu ce fragment sa aleg!!!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de TatianaB
18

Alege fragmentul care te-a impresionat cel mai mult. Povesteşte-l, apoi răspunde la întrebări.

M-a impresionat cel mai mult fragmentul unde doamna profesoară povestește despre adresa web a Guvernului României. Orice copil sau orice om din lume poate accesa în câteva clipe toată informația despre Guvern, fiind la o distanță foarte mare, chiar în Statele Unite ale Americii. Datorită dezvoltării comunicațiilor la mare distanță, dar mai ales internetului, noi ne simțim foarte aproape de cei dragi, de parcă am fi într-un sat mic.

Ce te-a impresionat în acest fragment?

În acest fragment m-a impresionat faptul că o lume întreagă este numită „sat”. Asta așa și se simte, distanța nu contează, internetul este cel ce ne vine în ajutor și ne aduce persoanele dragi mai aproape fie și virtual.

Ce ai simţit citind acest fragment?

Când am citit acest fragment m-am simțit mândră de dezvoltarea generației noastre. Avem atât de multe posibilități de care ne bucurăm din plin și care ne ușurează vizibil viața.

M-am simțit și puțin tristă pentru că în trecut oamenii nu au avut aceste posibilități frumoase, dar avem și astăzi oameni care nu-și permit tot ce avem noi.

Ce întâmplare asemănătoare ai trăit?

Întâmplare asemănătoare cu cea din fragment am trăit când am avut nevoie să caut informații despre o universitate. Avusem ca temă să alegem o universitate la care am dori pe viitor să fim studenți. A fost foarte ușor să accesez internetul, să deschid pagina universității și să găsesc toată informația necesară pentru tema de acasă.

Ce amintiri îți trezește acest fragment?

Acest fragment mi-a amintit cum eu prima dată am accesat internetul. Pe atunci eram mică și nu înțelegeam ce trebuie să fac și cum, a fost greu, dar nu imposibil. Cu încetul am învățat cum să accesez corect o informație și cum să o gestionez.

Despre cum poate fi util pentru noi internetul, putem citi aici: https://brainly.ro/tema/1081225

Succes!

#SPJ1


mogagabrielemanuel57: ms
SaraAlisia: ms mult
mateiandreiene70: ai luat 10?
isacoditakitty: am luat și eu 10
mateiandreiene70: lol chiar merge o sa incerc și eu mâine sa vad
mateiandreiene70: https://brainly.ro/tema/1081225
nichitelanisoara26: ms
nichitelanisoara26: care să l scriu
nichitelanisoara26: spune
isacoditakitty: pe care îl vrei
Alte întrebări interesante