Limba română, întrebare adresată de Nutellaasdf, 9 ani în urmă

Am de facut aceasta compunere..Cine ma poate ajuta? ........O compunere de 300 de cuvinte in care sa il convingi pe directorul liceului ca este necesara construirea unui club de voluntariat. Va multumesccc!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Jjux
4
Voluntariatul face parte din viata noastra de zi cu zi, indirect sau nu. Eu consider ca un club de voluntariat ar ajuta la dezvoltarea calitatilor pozitive ale elevilor si, in acelasi timp, ar rezulta in ajutorarea si altor oameni nevoiasi.
In primul rand, elevii din scoala si-ar dezvolta anumite calitati pe care nu le dobandesc la alte materii: vor invata cum se face un contract, cum se face fundraising si cum sa se organizeze eficient in asa fel incat activitatea lor sa aiba rezultate bune. Tot aici invatand ce este compasiunea si sa aprecieze ceea ce ei au.
In al doilea rand, exista oameni care au nevoie de ajutor dar nu au de unde sa il obtina, asa ca un club de voluntariat ar fi solutia optima pentru asta.
Asadar, cu ajutorul argumentelor de mai sus, eu sustin ca clubul de voluntariat merita construit pentru ca toata lumea ar avea de castigat!
Alte întrebări interesante