Limba română, întrebare adresată de tandalache92, 8 ani în urmă

Am nevoie de 7 Dau coroana

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexandra35388
0

Răspuns:

Explicație:

  Paul, eu sunt acesta, este un copil normal dar caruia nu ii place scoala. Profesorii ii dau teme multe si mult de invatat, insa el trebuie sa isi faca temele. Intr-o zi insa Paul fusese invitat la petrecerea celui mai bun prieten. In aceeasi zi invatatoarea ii daduse foarte multe teme pentru ca el impeuna cu colegii lui intrerupsesera ora de foarte multe ori. Baiatul a trebuit sa aleaga dintre a merge la petrecerea prietenului sau si a fi un elev constincios care isi face temele.

  Dupa cum am zis Paul nu era un mare amator cand venea vorba de scoala si a ales sa mearga sa se distreze cu prietenul sau. Dupa o zi foarte incercata si distractiva la petrecerea prietenului sau Paul   a fost nevoit sa mearga la scoala. La inceputul orei doamna profesoara a cerut sa vada tema pe care ei o avusesera. Veni si randul lui Paul care dadu vina pe catelul sau care era si a doilea cel mai bun prieten al lui. Doamna profesoara neavand mult timp la dispozitie trecu peste scuza lui Paul si incepu sa predea. In timpul orei Paul se simtea foarte vinovat si credea ca cel mai bine e sa spuna adevarul. La un moment dat nu mult dupa corectarea temei, Paul recunoscu ca a mers la petrecerea prietenului sau si ca nu si-a facut tema. Doamna profesoara aprecia sinceritatea si ii zise:

- Ai fost sincer si ti-ai recunoscut greseala. Acesta este un lucru bun, zise invatatoarea.

Apoi se adresa clasei:

- Sa ii apreciam sinceritatea! Speram ca acest fapt sa nu se mai intample in viitor.


alexandra35388: Sper ca te-am ajutat! Spor la Română! Și sper ca din textul acesta sa iei vina și ție idei pentru a face tu propriile tale texte, căci la test ce vei face? :)
Alte întrebări interesante