Limba română, întrebare adresată de Dumi9999, 9 ani în urmă

Am nevoie de concluzii pareri rapid Omul a intrat intr-o era a tehnolatriei, nu mai stapineste el tehnica , ci tehnica stapineste pe om.Omul are iluziaca vorbeste cu lumea intreaga la calculator. El de fapt singur.


Rodi11: Era tehnologiei ?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Rodi11
9
Tehnologia atunci când pune stăpânire pe un individ il face sa devină sclavul ei. Da il face un zombi, el nu mai este stăpân pe viața lui desi el crede in continuare ca da . Desi poate are mulți prieteni în mediul online , atunci când dă Domnul sa mai iasă si pe afară realizeaza cu stupoare ca nimeni nu se mai apropie de el ( asta in cazuri fericite daca isi da seama de asta ). Si asa ca din nou se retrage fericit in fata calculatorului sau telefonului crezând ca acolo mulți oameni il apreciază. Din pacate aceasta e doar o iluzie , viața trebuie trăită mai putin in fata calculatorului si mai mult in afara lui deoarece ajungi un zombi in adevăratul sens daca tehnologia pune stăpânire pe viața ta.

Dumi9999: ai putea face alata descriere nu cu zombi
Rodi11: sclav-
Rodi11: in realitate numa zombi se potriveste ☺
Rodi11: ajungi sa fii incatusat de tehnologie devenind sclavul sau ---- scrie acolo spre farsit in loc de zombi
Rodi11: Este adevarat ca tehnologia ne-a simplificat viața , având acces la foarte multa informație dar cel ce se lasa dominat de ea ajunge sa isi trăiască viața singur , iar daca isi va da seama de asta va pute chiar intra in depresie daca realizează cat anume si ca anume a pierdut lasandu-se pradă acestui viciu caci pina la urmă este ca un viciu
Rodi11: ce " nu ca
Rodi11: te-am ajutat cu ceva macar?
Rodi11: Sau trebuie scris sub forma unui eseu
Dumi9999: da e super
Alte întrebări interesante