Limba română, întrebare adresată de atenabrainlyy, 8 ani în urmă

am nevoie de datalii amănunțite despre ce inseamna starea de confuzie ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andraaaaaaa16
0

Răspuns:

....

Explicație:

Instalarea stării de confuzie afectează sistemul imunitar, făcând organismul vulnerabil la îmbolnăvire. Cei afectaţi devin agitaţi şi stresaţi, au dificultăţi serioase în a se concentra şi nu mai sunt deloc productivi. Aceasta se manifestă prin toate cele cinci canale de comunicare cu exteriorul pe care le avem, respectiv miros, gust, simţ tactil, auz şi văz. Confuzia poate fi atât exterioară, cât şi interioară. Informaţiile contradictorii pe care o persoană le primeşte pot crea o confuzie exterioară, de pildă. Confuzia se poate manifesta pe o perioadă scurtă de timp sau într-un interval mai lung, iar în acest ultim caz situaţia este delicată pentru că poate conduce la o serie de dezechilibre, inclusiv la nivel fizic. Cauzele confuziei sunt numeroase, acestea putând fi cauze mentale, cum sunt, de pildă, informaţiile contradictorii, cauze emoţionale, cum ar fi starea emoţională pe care unii dintre noi o încearcă înainte să primească rezultatele la analize, şi cauze fizice, cum este scăderea glicemiei sau lipsa unei oxigenări corespunzătoare a creierului, care pot conduce la o astfel de stare. La toate acestea se adaugă lipsa odihnei, consumul de alcool, medicamente şi substanţe psihotrope.

Relaxarea mentală se instalează fie prin rostirea unei rugăciuni, fie prin citirea unei cărţi, gătit sau ascultarea muzicii preferate. Confuzia dispare şi prin amplificarea voinţei, care se poate realiza prin repetarea unor programe mentale.


atenabrainlyy: mulțumesc
atenabrainlyy: am gist între o zi la Mall și era ceva gălăgie, și nu ma simțeam în regula aveam un alt fel de stare, dar vând am ieșit afara a fost totul ok, e posibil sa fi fost confuză?
Răspuns de turcinalessia23
0

Răspuns:

cnofuzia-este calitatea sau starea de a fi uimit sau neclar,acesta se refera la pierderea orientarii sau la capacitatea de a va plasa corect in lume in functie de timp,locatie si identitatea personala,este uneori insotita de constienta dezordonata(pierderea gandirii liniare) si pierderea memoriei(abilitatea de a reaminti in mod corect evenimentele anterioare sau de a invata un material nou)

Explicație:

Sper ca te-am ajutat

Nu e foarte detaliat raspunsul,scz


atenabrainlyy: mulțumesc!
Alte întrebări interesante