Limba română, întrebare adresată de madalin5245, 8 ani în urmă

Am nevoie de o compunere de 1200 de rânduri despre orice​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ValentinaMaria12
2

Ursulețul de pluș...

Eu îmi luasem un ursulet cu mama de la librărie nu știam, ce se va întâmpla după asta. Când eu cu mama mea am ajuns acasă cu ursulețul, veni tata sa zică ca merge la munca. Încă nimic suspect, nu? Ștati sa mai povestesc și veți vedea..

Am lăsat ursul în casa și am ieșit pe strada cu Bloc ul meu. Mai erau și prietenii mei care mă însoțeau, am mers la marketul de lângă bloc sa îmi iau un ciubuc ca am vrut și eu ciubuc. Mi am luat ciubuc și după ma sunat mama.

-SORIN, AM NEVOIE DE TINE... (îți pui numele tău)

-Da, mama ce este? S-a întâmplat ceva.

-Da dragul lui mama, sa întâmplat ceva.. A dispărut ursul

Cand am auzit asta, am rămas pe loc unde eram vreo 1minut dar îmi revenisem, am spus ca plec in casa și revin prieteniilor mei. Am ajuns în casa și am calmat o pe mama, nici nu știam ce sa întâmplat de era asa surprinsa. Ea mi-a povestit tot ce sa întâmplat ca ursul fugea prin casa.. Zici ca era bântuit. Dar eu nu am crezut o și nici nu o credeam, ba chiar i am zis ca ursul la aruncat ea și nu mai știa. Un urs atât de mic sa facă atâta scandal și uimire?Ce imposibil. Și chiar era imposibil pentru mine. I am sunat pe prietenii mei care ma așteptau afara ca nu mai vream sa ies.. Și i am mințit și asta nu era bine, dar nu sau supărat pe mine. Am rămas singur cu mama acasă. Și nu se întâmplă nimic ciudat, cu am zis eu logic! Mama sa pus sa se culce iar eu stăteam pe telefon,tata fiind la munca nu trebuia sa se aude trop-trop-trop, și asta ma înspăimântat. Dar tot ursul nu era acasă un urs mic sa facă atât de multe? Era noapte mama făcea mâncare și eu învățăm la limba română. Iar ea ma chemat sa mănânc. Am mâncat și după m am culcat. Ursul era lângă mine când m am trezit,si am mers la mama

-Vezi Mamă? Uite ursul în mana mea m am trezit cu el în pat

-Bravo ca l-ai găsit!

-Mulțumesc dar asta nu este ursul meu...

Și chiar nu era ursul avea ochii negri, nu rosii dar nu mi a pasat

Sfârșit....


madalin5245: Bravo proasta746, esti talentată, o sa ajungi departe cu compunerile, sa iti dea miezo sanatate
ValentinaMaria12: Doamne ajuta! Mulțumesc
ValentinaMaria12: Și numele meu este Valentina, nu proasta746. logic ca mi ai zis asa deoarece nu îmi știai numele,apreciez ca zici aceste lucruri.
madalin5245: atunci multumesc draga valentina, dar cati ani ai, sa stiu ce minte genială a scris compunere asta
ValentinaMaria12: am 11ani :)
Alte întrebări interesante