Limba română, întrebare adresată de Dianaa12, 9 ani în urmă

am nevoie de o compunere de 4 pagini cu titlul satul meu
dar sa fie fix 4 pg nici mai mlt nici mai putin

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Luci07
2
Satul meu este cel mai frumos loc din lume care mereu imi va bucura inima. Este locul pe care eu il numesc ,, casa,, si in care am trait multe sentimente de bucurie, tristete, fericire, implinire. Satul meu este cel mai frumos loc din lume care mereu imi va bucura inima. Este locul pe care eu il numesc ,, casa,, si in care am trait multe sentimente de bucurie, tristete, fericire, implinire. In fiecare dimineata soarele imi patrundea prin fereastră la prima ora si imi dadea un sentiment foarte frumos cu care imi incepeam ziua in forta.Satul meu va fi intotdeauna...satul meu. Aici este casa mea, aici este familia mea, aici sunt prietenii mei. Satul meu este locul unde ma voi intoarce intotdeauna cu drag si unde toata lumea ma va astepta cu bratele deschise. Este un loc cu oameni gospodari,prietenosi si respectosi.
Aici am facut primii pasi, aici am invatat sa vorbesc, aici am invatat sa scriu. Am avut si am o copilarie fericita alaturi de prietenii si colegii mei.
Satul meu va reprezenta mereu pentru mine un colt de rai, plin de amintiri placute. Aici am trait in fiecare moment in care natura oferea frumusetile ei pana la cel mai adanc colt al sufletului: cand frunzele cadeau si ma intrista acest moment , ma gandeam cum ar fi daca ar avea viata cat de nefericita ar fi sa moara dupa ce a trait o frumoasa primavara si vara in care si-a trait viata la fel ca noi, cum ningea iarna si fiecare fulg de nea parca era un praf magic care imi colora viata, cum ploua si parca cerul plangea datorita intristarilor pe care le purta.Satul meu va ramane mereu locul in care am trait clipe minunate alaturi de cei dragi.In fiecare dimineata soarele imi patrundea prin fereastră la prima ora si imi dadea un sentiment foarte frumos cu care imi incepeam ziua in forta. Aici am trait in fiecare moment in care natura oferea frumusetile ei pana la cel mai adanc colt al sufletului: cand frunzele cadeau si ma intrista acest moment , ma gandeam cum ar fi daca ar avea viata cat de nefericita ar fi sa moara dupa ce a trait o frumoasa primavara si vara in care si-a trait viata la fel ca noi, cum ningea iarna si fiecare fulg de nea parca era un praf magic care imi colora viata, cum ploua si parca cerul plangea datorita intristarilor pe care le purta.Satul meu va ramane mereu locul in care am trait clipe minunate alaturi de cei dragi.
Alte întrebări interesante