Limba română, întrebare adresată de mikysitariu, 9 ani în urmă

Am nevoie de o compunere descriptiva despre un moment al zilei sau un anotimp . Sa fie de 10-15 randuri  sau de 15-20 randuri .

Va rog frumos am nevoie URGENT !!!


stefania28: Primavara - Regina de smarald a florilor soseşte într-o caleaşcă împletită din flori şi sclipiri de soare blânde, trasă de lacrimile calde ale cerului. Natura s-a îmbrăcat în straie verzi luminoase ţesute de însuşi măreţul glob strălucitor de aur pentru a o întâmpina aşa cum se cuvine pe cea mai frumoasă floare din grădina anotimpurilor. Prin pădurea de smarald, ghioceii cei firavi şi-au ridicat căpşorul gingaş de sub pătura subţire de omăt şi şi-au făcut auzit glasul frumos pentru a anunţa
stefania28: sosirea reginei
stefania28: Cântecul atât de frumos şi de melodios al mierlelor cuprinde pădurea într-o veselie de nedescris, făcându-le pe blândele sclipiri de soare să danseze printre frunzele tinere de smarald.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Steell
6
                                          Vesela natura

O vapaie de trandafiri invaluie gradina...In urcusul lor grabit,miresmele sterg hotarele gradinilor inflorite,sub surasul bland al soarelui.Culorile sunt vii,iar totul e lumina.Noptile s-au ascuns in pletele intunecate ale fetelor.Dimineata,stresinile plang cu lacrimi de roua,iar ingerii se roaga pentru fericirea noastra.
 Pasarile se trezesc in patul lor de flori vrajite,iar curcubel se arunca scanteind peste ape,formand pod,cantec si culme de veselie.In natura,o vraja noua umple vazduhul nemarginit.Totul este minune,maretie si sarbatoare!
<3

mikysitariu: Este un moment al zilei sau un anotimp?
Steell: ambele ca asta s-ar cam intampla dimineata in anotimpul primavara\
mikysitariu: Da ai dreptate mersi
Steell: npc <3
Alte întrebări interesante