Limba română, întrebare adresată de Pore, 9 ani în urmă

Am nevoie de o compunere despre o intamplare petrecuta la cumparaturi.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de GUGULOI
23
                                           La cumparaturi 
        Eu merg aproape in fiecare saptanama cu mama la cumparaturi , pentru ca tatei nu-i place sa pierde timpul si el ia primul lucru care il vede , pe cand mama sta si le studiaza pe fiecare in parte .
        Intr-o sambata , eu si mama mea am mers la cumparaturi si am inceput sa luam mai intai lucruri de ighiena , dupa aceea , fructe si legume , pufuleti si alte lucruri de mancat intre mese si un tort sau prajituri . Pe noi , ne-a cam luat valul si am luat tot ce ne-a dorit sufletul , iar atunci cand mi-am dat seama ca tot carutul nostru era plic , am zis sa mergem la casa , dar mama a mai luat cateva lucruri si dupa aceea am mers . Cand am mers la casa , nu ne-au ajuns banii si pentru ce a luat ea in plus . Asa ca tot cu acele lucruri a ramas !
         Ce repede te i-a valul la cumparaturi !
Răspuns de Utilizator anonim
10
Azi vreau sa ma inveselesc putin .Ma imbrac elegant ,imi fac o coafura deosebita,ma privesc in oglinda si sunt multumita de ceea ce vad.Imi iau poseta si plec la cumparaturi .Veselia a pus stapanire pe mine ,poate soarele de afara este de vina.Intru in magazinul meu preferat si pun ochii pe o rochie rosie ca macul.Vreau sa o probez.Intru in cabina dar cand sa scot rochia de pe mine s-a stricat fermoarul.Vai ce ma fac ,trag de el ,incerc sa-l desfac ,nimic.Chem in ajutor vanzatoarea .Aceasta cand a vazut a inceput sa tipe acuzandu-ma ca i-am stricat rochie de zeci de euro.Am incercat sa o linistesc ,dar parca era nebuna.Cumparatori curiosi s-au adunat ca la circ.Imi venea sa intru in pamant de rusine.Am linistit-o intr-un final pe vanzatoare si i-am explicat ca o sa cumpar rochia deoarece imi place foarte mult.dar surpriza vine seful magazinului ,care a auzit galagia si spune ca rochia a venit defecta di fabrica si ca scuza mi-a facut-o cadou .Asa m-am ales cu rochia preferata luata gratis.Ce zi minunata am avut azi.
Alte întrebări interesante