Limba română, întrebare adresată de adelinahigiu, 9 ani în urmă

Am nevoie de o compunere in asteptarea lui Mos Nicolae, va vorg din suflet sa nu fie de pe net, sa fie cat mai simpla. multumesc :*

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Morganapendragon2789
32
Venirea Mosului Nicolae era pentrru mine cea mai fericita zi din an si aceasta sarbatoare ne facea pe toti sa fim cuminti caci parintii nostri ne atentionau : - Daca nu sunteti cuminti , nu vine Mos Nicolae !! Si intr-o seara am ascultat niste povesti cum ca intr-o zi cand fratii mei erau mici si era ziua ,,Mosului '' si ei erau foarte entuziasmati . Mosul venise , le puse in cizmulite cadoul dar uite asa Mosul cel nazdravan s-a impiedecat de un lemn si-a cazut ! Ce repede au fugit baietii sa se uite dar ,,Mosul'' s-a ridicat si-a fugit ! Fratii mei , pe cealalta zi au mers repede si au investigat locul . Ce intamplare !!!

adelinahigiu: e de pe net
Morganapendragon2789: Astăzi e o seara Magica. Este seara in care copilașii cumințit isi pun ghetutele la ușa si așteaptă sa vadă cu ochi lor minunea in care apare Moșul si pune portocale,bomboane in ghetute.
Morganapendragon2789: Totul este minunat.Copilasi cumințit se culca,iar dimineața cauta necontenit in ghetute si găsesc cadouri scumpe.
Morganapendragon2789: Spera sa crezi in spiritul sărbătorilor si o minune vei vedea!
Morganapendragon2789: scuze sper sa fie bn acum
Răspuns de dnisaandreea2034
39
A venit seara de Mos Nicolaie , in aceasta seara toti copii isi curata ghetulele pentru al impresiona pe Mos Nicolaie.Dupa ceau terminat pregatirile copii se culca cu inima la gura pentru sunt nerabdatori sa vada ce vor primi in ghetutele frumos lustruite.Dupa o noapte in care micutii au stat mai mult trezi decat adormiti,acestia se trezesc in zori de zi cu directia direct la ghetute unde sub uimirea lor au gasit o multime de jucariisi dulciuri. Dupa cum spune legenda Mos Nicolaie vine la toti copii dar le aduce celor cuminti tot ce si-au dorit iar celor ce au fost obraznici le aduce o nuia.

adelinahigiu: multumesc :*
adelinahigiu: este de pe net?
Alte întrebări interesante