Engleza, întrebare adresată de mirunamiru, 9 ani în urmă

am nevoie de o descriere in 5 randuri in care sa descriu o prietena fizic si moral si de ce imi place de ea traducere si romana si engleza

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Petrick
0
Everyone has a friend. My friend is smart, friendly, sociable, nice, helpful and a good leader. He likes to wear a skirt and scarf. She didn't judge anyone psyhical or moral. She has very good grades in school and often helps me understand the lesson.She is appreciated by all teachers, she helps all colleagues at everything no matter at what and she is a good friend. I love it and I never had a better friend.

Traducere:

Toată lumea are o prietena. Prietena mea este inteligenta, prietenoasă, sociabilă, superbă, ajutatoare și un bun lider. Ii place sa poarte fusta și eșarfă. Ea nu a judeca pe nimeni fizic sau moral. Ea are note foarte bune la scoala si mă ajută să înțeleg lectia.Ea este apreciata de către toti frofesorii de multe ori, ea ajută pe toți colegii la tot, indiferent la ce și ea este o prietena buna. O iubesc și nu am avut niciodată o prietena mai buna.




Alte întrebări interesante