Limba română, întrebare adresată de alinuta942, 9 ani în urmă

Am nevoie de o felicitare de ziua profesorului din 70-80 rinduri pentru clasa a 5.
Va rog dar sa fie foarte frumosa ca profesoara sa inceapa a plinge.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
Dragii nostrii profesori ,colectivul clasei ... va ureaza un an cat mai bun si prosper si promitem ca oriunde in viata vom merge niciodata nu va v-om face de rusine!!!
Scumpii nostri profesori , a sosit și ziua în care cu toții vă mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru noi,  sunteți cei care ne-ați crescut, ne-ați educat, ne-ați învățat mereu ce este bine și ce este rău. În această zi suntem foarte fericiți că vă avem alături, că ne susține-ți, că ne încurajați.  Vă mulțumim că ați crezut în noi și că ne-ați împlinit visul, vă mulțumim pentru nopțile nedormite pentru noi, vă mulțumim pentru tot, vă iubim..! Nea-ti ajutat sa scrim sa adunam sunteți un adevărat exemplu pentru noi  toți
va iubim si va respectam si va multumim pentru tot. De ziua profesorului va dorim  un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani  si un sincer la multi ani!  Aceasta zi este o ocazie deosebita sa va aducem cele mai sincere si frumoase urari de bine, sanatate, prosperitate dumnevoastra care sunteti atit de dragi  pentru fiecare dintre noi. La Multi Ani de ziua profesorului. Tot ce va doriti sa se implineasca! 

Utilizator anonim: Cred ca merge ,, Sper,,
Utilizator anonim: Scuzama nu am fost atenta nu ai vrut pentru profesoara , am citit gresit am crezut pentru toti.Sorry
alinuta942: E super multumes
Utilizator anonim: O sa schimbi, din profesori - profesoara. O sa te descurci
alinuta942: Da multumes mult
Utilizator anonim: Cu dragg
Utilizator anonim: Un multumesc te rogggg
alinuta942: ok
Alte întrebări interesante