Limba română, întrebare adresată de constantiniualin1, 9 ani în urmă

am nevoie de o intamplare deosebita cu in animal, repede va rog

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Rainbow6661
3
De obicei nu prea îmi plac animalele , dar de data asta a fost un moment în viața mea care m-a făcut să iubesc animalele din toată inima.
Eram pe stradă și mă plimbam .. Aveam cãștile în urechi date cu muzica la maxim. Mergeam în voia mea chiar pe mijlocul străzii. Nu îmi mai păsa de nimic.
Deodată o mașină luă colțul străzii. Se afla în spatele meu cam la 10 m. Nu puteam auzi nimic în acel moment și din acel motiv nu știam dacã să ma dau pe margine sau nu. Dar, câinele vecinului meu văzuse mașina care se îndrepta cu vitezã spre mine și în acel moment venise cu viteza și sări pe mine dându-mă pe marginea străzii. Pentru moment nu știam ce se întâmpla cu mine.Mi-am dat jos cãștile din urechi și i-am mulțumut lui Satan că încă mai eram în viațã. Apoi luasem câinele în brațe și l-am ținut strâns la piept .
Întâmplarea aceea mă facuse să iubesc animalele din toata inima, mai ales câinii!

Rainbow6661: Coroniță?
TeoCool342: frumos text :)
Răspuns de abc13
1
Era o zi frumoasă de vara. Am fost în parc și am vrut sa beau putina apa. În acel moment am văzut un cățeluș a-l străzii care era pe cale sa fie călcat de mașină pe trecerea de pietoni. Am alergat spre el salvandu-l . După 14 ani eu m-am făcut veterinar.mereu am vrut
ca binele sa invadeze lumea. DIN păcate nu am reușit. toată lumea era cruda.Dar,cu timpul,am realizat ca trebuie sa crezi în tine întotdeauna.
Viața mea s-a schimbat foarte mult de când am salvat cățelul.Dar orice s-ar întâmpla în viața trebuie sa treci peste el.Mereu?

abc13: P.S.: Eu am 10 ani
TeoCool342: eu 11 :)
Alte întrebări interesante