Limba română, întrebare adresată de Floareparfumata20, 8 ani în urmă

Am nevoie de o poveste despre trei fete si un raufacator si sa te tina mult cu sufletul la gură.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Mazgalina11
1
intro zi frumoasa de toamna regele tarii mitropolia. regele intro zi trimisera supusi lui sa invite toata Tara la balul de sosirea toamnei si tot odata aducerea bogatiilor .
in urmatoarea seara toata Tara Benita la balul DAT de rege ,dar insa regele nusi dadu seama can exists la balul sau trek fete muschetare una cu parul blond una cu parul maroniu si una cu parul negru dar sfetnicul regelui de in an prinsesera ura pentru ura si in acea seats dori dupa bal sa ii Luna otrava in mancare. IAR dupa CE otrava is I fscu efect she gandi sa se prefaca can sufera ca este bolnav si sal linguseasca can sa I'll da lui regatul Tara si onoarea .
regele cu mult timp in urama cu foarte mult timp.
el avusera cu foarte mult timp trei fete can trek flori si mama lot she Gandhi sa ldee unui bogatas fara ca regele sa stie .

dar regele dupa CE afla can mama fetelor murisera nu dupa mult timp afla ca lasasera ca mama fetelor murise dar lasase in bilet de in care spuse can fetele vor avea parul Nehru maroniu si blond cand auzi sfetnicul dori sa gaseasca fetele la bal ca sa le oare pentru a fi sigur ca planul lui va functiona

Floareparfumata20: mersi, chiar dacă avea greșeli.
Mazgalina11: scuze
Mazgalina11: avea greseli pentruca eu cand scriu pe telefon scriu corect si dupa ce trimit ce am scris se schimba in msi multe greseli
Mazgalina11: ca acum am scris mai dar sa schimbat in msi
Floareparfumata20: am înțeles.
Alte întrebări interesante