Limba română, întrebare adresată de danielmister, 9 ani în urmă

am nevoie de o povestire scurta despre prietenie ``REPEDE``


danielmister: repede

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ReginaTerenului
20
Doua prietene mergeau pe strada iar una din ele se impiedica si cade sclintind-usi un picior. Prietena ei incearca sa o ajute sa se ridice insa cealalta scoate un geamat.Fata suna la salvare dar cei de la salvare spun ca au lucruri mai importante decat un picior sclintit.
 Prietena fetei,o ridica in brate si merge cu ea asa pana la spital.Acolo oferindu-se ajutorul necesar.Fata a stat in spital doua zile iar prietena acesteaia a stat pe scaunul de langa patul ei pana si-a reveni.
Asta inseamna prietenie adevarat,sa iti ajuti camaradul indiferent de ce i se intampla si sa ii fii alaturi in clipele grele.

danielmister: ms mult
ReginaTerenului: no problem
Răspuns de poneiu
7
Prietnia este un lucru important in viata noastra deoarece daca avem prieteni adevarati vom avea si pe cine sa ne bazam atunci cand avem nevoie de ajutor!  De exemplu eu am avut o prietena in care am avut incredere timp de 6 ani dar pe parcursul acestor ani ea a facut niste lucruri care mi-au de1monstrat ca ne este o prietena adevarata si a nu tine la mine deoarece consider ca o prietena adevarata nu ti-ar spune secretele! Mi-a luat mult sa-mi dau seama cine era de fapt!
     Concluzia este ca nu rebuie sa ai incredere in oricine care se preface ca iti este  prieten!
Alte întrebări interesante