Limba română, întrebare adresată de iroh, 8 ani în urmă

am nevoie de o prezentare de carte la romana pentru clasa a 9a (gen sa nu fie pinochio....)ceva de o varsta mai adecvata

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1

CARTEA SE NUMESTE FLUTURII .. VA ROG SA NU MAI STERGETI COMENTARIU .. DACA VA MAI FII STERS VA DAU RAPORT . MULTUMESC

Irina Binder, autoarea cărții Fluturi, este o tânără din Brașov care s-a făcut cunoscută datorită blogului ei, Insomnii. Povestea cărții a început chiar pe blogul acesteia, ca mai apoi să se transforme în cele două volume publicate la editura For You.  

Matei o caută, iar ea se îndrăgostește de el într-atât încât se mută la București în casa acestuia unde locuia și fratele lui, Robert. Mai mult ignorată de Matei, Irina se îndrăgostește și de Robert care o tratează cu grijă, oferindu-i atenția de care aceasta avea nevoie. Alături de Matei, Irina trăiește și momente frumoase în care crede în iubirea lui, dar ajunge și să fie bătută din gelozie.

Personajul Irina este o femeie cu un caracter puternic care în puținii ani pe care îi are trece prin multe. Își pierde tatăl, pierde profesorul care i-a ținut locul tatălui ei. De asemenea, se îndrăgostește, însă  cu toate că aceasta dragoste nu-i aduce foarte multe bucurii, rezistă. Irina are defectul că se consideră prea bună pentru oricine și este perfecționistă în ceea ce face.

Alte întrebări interesante