Limba română, întrebare adresată de RebeTeo, 9 ani în urmă

Am nevoie de o scrisoare ( despre orice ) care sa conțină introducere , cuprins si încheiere si sa fie destul de lunga . Dau coroana , ajutați-mă va rog !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de FokuMe
9
Dragul meu prieten ,


Îți scriu cu drag, îți scriu din suflet, îți scriu sincer și îți scriu așa cum simt în aceste momente să o fac. Vreau să știi că ești special pentru mine și că niciodată nu vei reprezenta un deranj. Mă poți căuta oricând ai nevoie. Dacă voi putea, te voi ajuta. Îmi poți povesti oricând ce ai pe suflet, voi sta cuminte și te voi asculta cu răbdare până la final. Dacă va fi nevoie, voi plânge alături de tine. Și ne vom bucura împreună atunci când tu vei fi fericit. Voi încerca să îți dau curaj atunci când pornești pe drumuri noi care îți dau o stare de teamă… Atunci când greșești, lasă-mă să te cert așa cum știu eu… Nu țipând, că nu pot să fac asta, te voi „certa” blând, dacă îmi permiți să mă exprim așa. Nu voi ști de fiecare dată ce sfaturi să-ți dau, dar am să încerc să-mi aleg cele mai potrivite cuvinte astfel încât să-ți fiu de folos. Și poate că nu mă voi ridica de fiecare dată la așteptările tale. Poate voi greși față de tine, dar crede-mă că nu va fi niciodată cu intenție. Eu nu îmi doresc să rănesc oamenii pe care îi iubesc sau pe cei care îmi sunt dragi, dar nu uita că toți suntem supuși greșelilor… Iartă-mă! Iartă-mă atunci când fac vreo greșeală. M-ar durea să te pierd. Și dacă vreodată voi lipsi atunci când ai nevoie de mine, iartă-mă din nou. Nu va fi cu voia mea cu siguranță…
Te rog să ai grijă de tine și să cauți să fii înconjurat de oameni care să-ți semene, oameni care să te ajute, care să te facă să te simți important, iubit și prețuit. Nu uita că după fiecare furtună, soarele îți va zâmbi mai puternic ca oricând. Și fiecare încercare din partea vieții la care vei fi supus, te va face mai puternic și va veni cu câte o lecție pe care te rog să nu o ignori. Noteaz-o undeva pe un colț de suflet. Spune celor dragi că-i iubești, îmbrățișează-i și arată-le cât contează în viața ta. Fii același om bun, indiferent de orice, tu păstează-ți sufletul frumos și… ține minte că undeva, cineva, va fi mereu alături de tine. Poate nu fizic întotdeauna, dar sufletește în fiecare clipă. Îți mulțumesc, prieten drag, pentru tot ce-mi spui frumos, pentru că te gândești la mine, pentru că nu uiți să îmi oferi un zâmbet și o încurajare. Îți mulțumesc pentru că mă asculți și pentru fiecare moment când mi-ai spus că va fi bine. Îți mulțumesc că-mi ești prieten! Îți mulțumesc că printre oamenii dragi din sufletul tău este unul care poartă numele meu! Și-ți mulțumesc că ți-ai făcut timp și ai citit aceste rânduri !

FokuMe: poți scurta unele propozitii sau alineate
Alte întrebări interesante