Engleza, întrebare adresată de valentinaviviana24, 7 ani în urmă

Am nevoie de referat tradiți și obiceiuri englezești referat în română​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anna9482
1

Ziua de clătite

În cursul zilei de marți dinaintea Postului Mare, în Anglia se desfășoară diverse activități, printre care se numără și sărbătoarea zilei clătită. Cu secole în urmă, înainte de Postul Mare, toate alimentele grase care erau în casă trebuiau folosite pentru a intra în stadiul de post pe care îl implică Postul Mare.

Noaptea focurilor

Este o sărbătoare celebrată în Anglia în fiecare 5 noiembrie. Noaptea trece între focuri de artificii, focuri de artificii, petreceri în casă și mere cu caramel, un dulce tipic al acestei zile.

Ziua amintirii

Cunoscută și sub numele de Ziua Armistițiului, este o zi comemorativă care are loc pe 11 noiembrie, o dată care se referă la ziua în care Primul Război Mondial s-a încheiat la 11 dimineața pe 11 noiembrie a lunii a 11-a din anul 1918 .

Explicație:

La obiceiuri chiar nu stiu


anna9482: Nu ma mai lasa sa scriu
valentinaviviana24: scrie aici
valentinaviviana24: prin mesaj
anna9482: Crăciun
Una dintre cele mai așteptate și mari tradiții din Anglia este Crăciunul. În ciuda faptului că a fost sărbătorit pe 25 decembrie, 24 face parte, de asemenea, din această sărbătoare, deoarece în această zi anterioară există o mulțime de activități pe străzi și case. Toată lumea este dedicată punerii finale la pregătiri. Această zi anterioară este cunoscută sub numele de Ajun de Crăciun sau Ajun de Crăciun.
anna9482: Festivalul Recoltei
Are loc în cursul lunii septembrie, de obicei se sărbătorește în duminica cea mai apropiată de „Luna recoltei”, care este luna plină care precede echinocțiul de toamnă. Este un eveniment destinat carității, în care mulți dintre oameni împart hrana cu populația cu venituri mici.
anna9482: Puntualitatea
Este unul dintre cele mai recunoscute lucruri ale englezilor la nivel mondial. Punctualitatea este foarte apreciată și respectată în cadrul acestei societăți, motiv pentru care încearcă întotdeauna să fie punctuali pentru întâlniri. Dacă, cu o ocazie, există o întârziere, aceasta trebuie notificată cât mai curând posibil în avans pentru a rezolva puțin problema.
anna9482: Iubitorii de ceai
În întreaga lume dragostea pentru ceai este bine cunoscută în societatea Angliei. Este una dintre cele mai consumate băuturi, adăugând aproximativ peste 26 de milioane de căni de ceai pe an.

Englezii beau de obicei ceai cel puțin o dată pe zi și este, de asemenea, un acompaniament pentru diferite mese, fie că sunt deserturi, mic dejun, prânz sau cină.
anna9482: Pește și cartofi prăjiți
Este un fel de mâncare destul de popular care constă din pește bătut însoțit de cartofi prăjiți. Este una dintre cele mai simple și mai rapide mese, de obicei pentru ieșiri scurte sau în comenzi de scoatere. Acest fel de mâncare își are originea în a doua jumătate a secolului al XIX-lea, cu toate acestea a fost popularizat pe larg din secolul al XX-lea odată cu dezvoltarea mai multor magazine care l-au oferit.
valentinaviviana24: wow mersi
anna9482: cu drag
Alte întrebări interesante