Limba română, întrebare adresată de larisa2369, 8 ani în urmă

am nevoie de subiectul B urgent
continutul sa fie cat de cat coerent, respectand reperele
dau inima, coroana, ma si abonez daca trebuie!!!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dory7843
1

Răspuns:

Odată cu maturizarea şi cu înaintarea în cunoştințe omul percepe total diferit lumea şi reuşeşte să aiba o viziune mai apmlă asupra societății prin educație.

După părerea mea, educația şi studiile superioare reuşesc să îl facă pe om să gândească concis şi îi influențează într-un mod major viziunea asupra lumii.

În primul rând, de cele mai multe ori se vede o diferență majora între generații deoarece odată cu înaintarea în ştiință şi cunoastere omul evoluează şi îşi schimbă percepția asupra lumii, judecând dintr-un spectru mai larg. De asemenea, în text este prezentată aceeaşi istorie de către doi critici din diferite epoci. "Tonul lui Costin este mult mai puțin senin decât al lui Ureche(...) Costin este totodata si un om mai modern decât Ureche." Aşadar se observă diferența de abordare a unui eveniment după nivelul de cunoştințe şi totodată de experiențe.

În al doilea rând, susțin faptul că educația şi cititul ne conferă o gândire mai detaliată şi bogată. De aceea consider că este important ca fiecare dintre noi să confere timp de calitate studiului şi cititului, care de asemenea ne ajută să luam decizii corecte şi să ne expunem punctul de vedere.

În conculzie, educația şi studiile reprezintă cel mai important element în dezvoltarea gândirii şi a caracterului, dar şi în percepția asupra existenței.


larisa2369: mersi mult de totttt
dory7843: să fie de folos!:)
Alte întrebări interesante