Franceza, întrebare adresată de madalinastoica9, 9 ani în urmă

Am nevoie de traducerea textului asta, urgent

Sans pour autant agir. savoir ne suffit pas. dans le domaine de l`eau comme de l`energie , il existe aujourd`hui des possibilites techniques pour optimiser les ressources. il faut apprendre a produire et a consommer mieux , et non pas davantage. Nous avond notre part de responsabilite.

Je crois que le prealable a tout este de recreer de l`emotion entre l`homme et la nature , car l`emotion c`est la porte de la conscience. je suis convaincu qu`il existe des solutions , sans pour autant obliger l`humatine a revenir a une forme de vie archaique

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de jrneymar
0
Fără să acționeze. cunoaștere nu este de ajuns. în domeniul energiei apei  în care există astăzi posibilități tehnice pentru a optimiza resursele. trebuie să învățăm să producem și să consumăm mai bine, nu mai mult. Ne avand partea noastră de responsabilitate. 
Eu cred că înainte de a recrea emoție totul Este  între om și natură, ca emoția este poarta de conștiință. Sunt convins că există soluții, fără a necesita omului revenirea la o formă de viață arhaic.
Alte întrebări interesante