Limba română, întrebare adresată de comanvalenti9998, 8 ani în urmă

am nevoie de un discurs de final de an pentru profesoara de geografie, nu foarte lung dar nici scurt

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de itirezolvtemele
1

Profesoara de geografie

Doamna profesoară de geografie a fost un profesor extraordinar de calm cu noi. Îi mulțumesc pentru tot ceea ce m-a învățat în acest an școlar și nu numai, pentru răbdarea pe care a avut-o cu noi și calitățile sale pe care nu mulți profesori le-au dobândit de-a lungul meseriei lor.

Ea mi-a explicat lucrurile pe care nu le înțelegeam atât de bine la disciplina ei, a fost calmă cu mine și a încercat să își facă meseria cât de bine a putut. Pentru aceste lucruri îi mulțumesc, pentru că este o profesoară extraordinară. Mi-a arătat cu răbdare țările și capitalele, m-a învățat despre climă, faună, floră, sol, continente și multe altele pe care nu le-aș fi știut fără ajutorul ei.

Aștept cu nerăbdare să ne întâlnim în următorul an școlar și să învățam alte lucruri noi și interesante la ora de geografie.


itirezolvtemele: dacă ești în a 8 a poți să nu mai zici ultima propoziție cu aștept să ne vedem în următorul an
Răspuns de Utilizator anonim
4

Salut ! ✨

Doamnă profesoară de geografie.

Doamna profesoara, a fost un profesor foarte bun, îmi pare rău că ne veți părăsi, dar ne vom revedea în toamna. O sa îmi ne fie dor de dumneavoastră, si cum ne-ați explicat ca să înțelegem chiar dacă nu înțelegeam, dumnevoastră tot ne-ați explicat. Va mulțumesc pentru ce ne-ați învățat tot anul, pentru întâmplările frumoase, si va așteptăm toți cu brațele deschise, la toamna.

Pe curând,

Elevul/Eleva dvs. ❤️

✔️ Succes! ✔️

Alte întrebări interesante