Limba română, întrebare adresată de giranadea, 9 ani în urmă

Am nevoie de un eseu despre "Vacanta mare de vara,,
sa fie frumos si normal !!! plizzz :3:3


Nicole2000: Vrei ESEU,nu e cam mult...!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de boitosalexandra
5
Vacanta mare
Abia apuc sa vina vacanta mare. O astept cu mare drag, deoarece nu o sa ma mai duc la scoala si o sa o petrec la munte, acasa la bunicii mei impreuna cu sora mea. Am mai fosrt acolo si mi se pare extraordinar. Bunica ma duce cu ea prin padure dupa ciuperci si cand ajungem acasa cu el face o mancarica buna din ele cu smantana. O adevarata delicatesa. Mai mergem si dupa mure, afine, zmeura si fragute din care facem compot si dulceata pentru a le savura iarna.
Totul este minunat acolo. Nu este asa de cald ca la oras, deoarece casa bunicii mele este aproape de padure si cand suntem in padure sa adunam bunatati din ea ne racorim si uite asa scapam de arsita. 
Odata am mers dupa ciuperci si cand am venit cu ele acasa m-a vazut o doamna care mi-a spus ca daca adun mai multe ea mi le cumpara. Am fost foarte fericita si plecam toata ziua cu sora mea la adunat de ciuperci si le vindeam doamnei, deoarece dansa le ducea la un depozit. Am facut bani frumosi din asta si mi-am cumparat de toate pentru scoala atat eu cat si sora mea si mama noastra a fost tare mandra de noi. 
Ce vreau eu sa va spun este ca nu imi place la bunica mea in vacanta doar pentru ca castig bani, ci pentru ca petrec clipe minunate alaturi de bunicii mei.
SPER CA TE-AM AJUTAT! STIU CA NU ESTE UN ESEU CA NU AM CE SA SCRIU ATATA DESPRE VACANTA DE VARA DAR TU MAI POTI IMPROVIZA SI MAI POTI DEZVOLTA IDEILE MELE.

anamariacristin1: Sper ca te am ajutat cat de cat....daca nu ti am fost de folos atunci scuze
Alte întrebări interesante