Limba română, întrebare adresată de valcucatalina, 9 ani în urmă

Am nevoie de un mesaj pentru o zi de nastere (pentru mama).Sa fie cat mai lung posibil


Utilizator anonim: Esti baiat sau fata sa stiu cum sa fac
Utilizator anonim: ??
alinab2003: Sa am o mama ca tine inseamna mult pentru mine... Stiu ca intotdeauna va fi cineva care sa-mi arate ca ii pasa de mine, cineva care sa ma asculte fara sa ma judece aspru si care va dori mereu binele tuturor. Vei fi mereu cea la care ma voi intoace acasa cu drag si chiar daca nu voi reusi, gandurile mele de apreciere si dragoste vor ajunge mereu la tine. La multi ani!
valcucatalina: Sunt fata

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de flturemare
1
DE ziua ta iti urez un calduros LA  MULTI ANI ! DE ziua ta draga mama  iti multumesc pentru ce ai facut pentru mine pana acuma si ce mai faci ! Eu te iubesc foarte mult ! Sper sa ma ierti  daca am facut ceva rau . Cu drag.......... pentru mama mea......

Utilizator anonim: Mama . Astazi este ziua ta . Un singur "la multi ani " nu cred ca ar putea rasplati tot ce ai facut pentru mine !
Răspuns de mimi44
3

Astazi e o zi minunata pentru o persoana minunata. Tu esti draga mama acea persoana.astazi m-am uitat atent in albumul cu poze .am vazut in fiecare poza o lumina stralucitoare erai tu.mi-am adus aminte de clipele pentrecute impreuna . amintirile sunt frumoase pentru ca apari tu in ele.astazi e ziua ta as fi vrut sa iti daruiesc toate stelele de pe cer dar nu pot.as fi vrut sa iti daruies soarele dar nu pot. asa ca iti daruiesc toata dragostea mea!

 La multi ani !

Sa ai tot ce iti dorescti !

                                                 cu drag ..... (numele tau )


Utilizator anonim: Eu as inlocui cu "Asa ca iti daruiesc toata dragostea mea"
mimi44: da
mimi44: suna bine
Alte întrebări interesante