Istorie, întrebare adresată de mocanutrifan, 8 ani în urmă

Am nevoie de un proiect de 5-6 pagini pe tema :"Cum influențează fenomenul migrației atitudinea statelor europene și care ar putea fi soluțiile cele mai bune pentru a gestiona această criză?"Dau coroană!!!Va rog cat mai repede!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dariusbucea
0

Răspuns:

Pai unul din cele mai mari probleme ale lumii este migrarea

Dar totuși cu ce afectează asta?

Ei bine influenta acestora duce la scăderea economiei tarii pentru îngrijirea acelor oameni

Asta se întâmplă din cauza statelor care sunt foarte prost dezvoltate ex (Siria, iraq, kirgistan etc

Dar cum putem scăpa de asta?

Ei bine simplu prin atitudinea suplimentara a ONU asupra acelor state

Chiar 5 pagini nu pot sa scriu pentru ca nu am ce dar o pagina de a 5 cred ca am scris


mocanutrifan: Este prea putin
Răspuns de LauraBlack
1
De la apogeul crizei migrației, în 2015, UE a pus și continuă să pună în aplicare măsuri pentru a îmbunătăți controlul frontierelor externe și al fluxurilor de migrație. Prin urmare, sosirile neregulamentare în UE au fost reduse cu peste 90%.

UE și statele sale membre își intensifică eforturile de a institui o politică europeană eficace, umanitară și sigură în domeniul migrației. Consiliul European joacă un rol important în acest domeniu, prin stabilirea priorităților strategice.

Pe baza acestor priorități, Consiliul UE stabilește linii de acțiune și acordă mandatele de negociere cu țările terțe. De asemenea, acesta adoptă legislație și definește programe specifice.

De-a lungul ultimilor câțiva ani, Consiliul și Consiliul European au conturat un răspuns puternic la presiunile exercitate de migrație.

Cronologia privind presiunile exercitate de migrație oferă o imagine de ansamblu a principalelor evoluții în activitatea Consiliului și a Consiliului European.
Scuze ca nu e de 5-6 pagini:(
Alte întrebări interesante