Limba română, întrebare adresată de ianisboss2021, 8 ani în urmă

Am nevoie de un rezumat "Frumoasa și Bestia" 40 de rânduri​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de xXAndy69Xx
1

"Frumoasa si Bestia" este o poveste clasica pentru copii, care a fost adaptata de-a lungul anilor in mai multe filme, spectacole de teatru si alte produse media. Povestea urmareste aventurile lui Belle, o tanara frumoasa si inteligenta, care este captiva intr-un castel care este blestemat de o vrajitoare. In castel locuieste Bestia, un personaj urat si neprietenos care a fost blestemat de vrajitoarea sa devina o fiinta monstruoasa pana cand va gasi dragostea adevarata.

Belle este luata captiva de catre Bestia, dar incearca sa il convinga sa o lase sa plece acasa. In timp ce locuieste in castel, Belle incepe sa se simta atrasa de Bestia si sa vada oamenii care sunt ascunsi sub pielea lui monstruoasa. In cele din urma, Belle reuseste sa il convinga pe Bestia sa o lase sa plece acasa pentru a-si salva tatal care este bolnav. Cand ajunge acasa, Belle realizeaza ca isi iubeste tatal, dar ca si Bestia. Ea se intoarce in castel si il salveaza pe Bestia prin puterea dragostei ei, ceea ce il face sa redevina un print tanar si frumos.

In cele din urma, Bestia si Belle se casatoresc si traiesc fericiti pana la adanci batraneti. "Frumoasa si Bestia" este o poveste despre iubire, despre cum puterea dragostei poate schimba oamenii si despre importanta acceptarii celorlalti asa cum sunt ei. Este o poveste care ramane populara dupa atatia ani datorita temelor universale pe care le abordeaza si care au ramas valabile pana in zilele noastre.

Alte întrebări interesante