Limba română, întrebare adresată de Ayanaisteata, 8 ani în urmă

Am nevoie de un text creativ cu inceputul:,,Tudor si Sofia si-au terminat temele. Se gândesc cum să-si petreacă timpul liber. Ce-ar fi să-i invităm pe Maria si pe Radu pe la noi? a zis Sofia. Ce idee minunată! răspunde Tudor.''

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Diana290
18
*inceputul mentionat de tine*
Cand Maria si Radu au ajuns acasa la cei doi, acestia s-au gandit ce ar putea face, rezultand ca toti cei patru sa se joace in curtea din spate. Peste 10 minute de stat pe iarba, copii au inceput sa dea nume norilor. Desigur, dupa 5 minute acestia s-au plictisit, iar Radu a zis:
-Oare ce s-ar intampla daca am merge intr-o expeditie in padure, dupa care sa campam acolo?
-Nu stiu, dar pare o idee minunata, zise Tudor.
Si asa au si facut, dupa ce copiii au cerut acordul parintilor, ei au mers in padurea din apropoiere pe care au explorat-o de zeci de ori.
Insa ce nu stiau copiii este ca fratele mai mare al Mariei si al lui Radu, Mihai, a auzit cand toata discutia s-a desfasurat, prin cererea acordului parintilor, asa ca a pus la cale un plan prin care a avut ca obiectiv sa ii sperie la culme pe cei 4 copii.
O data ce prietenii au ajuns in padure si si-au instalat corturile, acestia au cautat crengi si bete pentru a face un foc de tabara. In tot acest timp Mihai se ascundea in spatele unor copaci.
Inspre seara copiii au inceput din nou sa se intrebe "Oare ce am putea face". Astfel au ajuns la concluzia ca cel ma bine ar fi sa spuna povesti in grupe, cele mai interesante castigand. Maria si Sofia au format o grupa, iar Tudor si Radu o alta. Tudor si Radu au inceput primii dupa ce timpul de 30 de minute in care trebuiau sa inventeze povestile s-a scurs. Povestea lor a fost una normala la inceput, dar ce a devenit infricosatoare. De spaima noptii ce era si a povestii ce a sporit teroarea printre copii, acestia au decis ca trebuie sa incheie noaptea acum. Asa ca Maria si Sofia nu si- au mai spus si ele povestea.
Acum Mihai urma sa isi puna planul in aplicare. Fiind destul de intrigat de spusele celor 2 baieti s-a aruncat intr-o balta cu mocirla pentru a scapa de infatisarea sa si a se transforma intr-un monstru,dar asta nu a fost tot, el a rupt cateva crengi ale unor copaci si a facut un zgomot puternic de pasi, iar dupa a rupt frunzele lor si si le-a pus pe trup, astfel recreând intocmai monstrul descris de cei 2 baieti.
Dupa ce "costumul"sau era gata Mihai i-a speriat pe copii atat de tare incat acestia si-au strans imediat mica lor tabara si au plecat de indata acasa. Prin trairea acestei intamplari cei 4 prieteni si-au promis ca nu vor mai merge in padure nici o data.

Ayanaisteata: Multumesc
Ayanaisteata: Mi a fost de ajutor
Diana290: ma bucur ca ti-am fost de ajutor.nu vreau sa par nesimtita dar, ai putea sa imi dai si coroana? am nevoie de cinci pentru a putea atinge urmatorul rang, iar eu am 4
Ayanaisteata: Gata
Alte întrebări interesante