Limba română, întrebare adresată de rakusor, 8 ani în urmă

Am nevoie de un text după poza data

Anexe:

BtcMary: de unde am copiat
BtcMary: si pentru ce miai sters raspunsul
rakusor: Nu am șters

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
0

Răspuns:

Era o zi călduroasă de primăvară.Razele calduroase ale soarelui mangaiau geamurile casei Mariei.Era ora 11.A luat micul dejun,iar apoi a iesit afara cu prietenii săi,Tudor și Cristian.

Au mers cu vaca pe câmp.Si-au luat câteva merinde,o patura groasă și o minge de fotbal.

Maria îi admira de pe patura pe cei doi băieți care jucau fotbal.Erau foarte talentati,pentru cineva care Nu stia exact ce e ala fotbal.

S-au așezat toți trei pe patura si au mâncat.Era o atmosferă relaxanta.Cu burta plină,obositi si sub umbra unui nuc.Au decis să tragă un pui de somn,având în vedere că vaca rămânea de obicei aproape de ei si nu se departa.

Cand s-au trezit,vaca nu mai era.S-au ridicat si au plecat în graba sa o caute.

Au ajuns la o stana de oi.Acolo era vaca lor.Au mai văzut si un cioban care cântă la nai.Avea mult talent,zici ca era un adevărat artist ce canta pe o scenă.

Au uitat complet de vaca si s-au îndreptat spre cioban,la care i-au spus sa le cântă în continuare,deoarece le placeau foarte mult ritmul melodiei pe care ciobanul o cântă la nai.Erau fermecati de melodia ciobanului.O ora a trecut precum 2 minute.Si-au amintit de vaca si i-au spus ciobanului ca se vor intoarce si in alta zi,deoarece trebuie să se întoarcă acasa.Ciobanul continuă să cânte și parca suna din ce in ce mai bine.


Utilizator anonim: scuze pentru niste mici greseli gramaticale
rakusor: Mersi mult Dar aveam nevoie ceva mai simplu pentru clasa 1,ca exemplu nepoțeii au plecat la bunel,el le-a citat din nai. ......
Utilizator anonim: scuze atunci
Utilizator anonim: dar profesoara
Utilizator anonim: o sa te admire
Utilizator anonim: pentru că în clasa 1 ai un limbaj dezvoltat
rakusor: Un text scurt de citeva propoziții
Alte întrebări interesante