Limba română, întrebare adresată de alinutzanintas, 9 ani în urmă

Am nevoie la romana de o compunere in care sa ne prezentam opinia cu privire la beneficiile proiectului educativ

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
(Titlu)Beneficiile unui proiect educativ
(Alineat) Într-o societate modernă, dezvoltată, tehnologizată, şcoala nu poate rămâne în afara timpului. În opinia mea, proiectul educativ I-BEST nu poate decât să fie benefic atât pentru profesori, cât și pentru elevi, fiindcă își propune o abordare practică a temelor științifice de studiu în școală, prin folosirea metodelor care presupun investigarea științifică directă.
(Alineat) Orice copil de vârsta mea crede că știința poate fi un domeniu interesant și captivant, dacă nu este o expunere seacă de teorii abstracte și de formule plictisitoare.Se poate învăța mult mai ușor despre fenomenele meteorologice, despre poluare fonică, despre schimbările de mediu, despre riscul determinat de radiația UV sau despre calitatea apei dacă ai posibilitatea de a investiga realitatea tu însuți, de a observa pe viu fenomenele respective.
(Alineat) Profesorilor, proiectul le vine în ajutor cu modele experimentale de materiale didactice pentru predarea științelor la nivel primar sau secundar și cu sesiuni de instruire privind utilizare a acestor materiale. De asemenea, o platformă colaborativă pentru dezvoltarea de proiecte în domeniul științelor, la nivel preuniversitar este o idee foarte bună.
(Alineat) În consecință, o asemenea inițiativă nu poate decât să fie bine primită în școli și apreciată atât de profesori, cât și de elevi.
Sper că te-am ajutat! :)
Alte întrebări interesante