Istorie, întrebare adresată de AleBadea, 9 ani în urmă

AM NEVOIE MARE DE AJUTOR cu o tema la istorie!!
Trebuie sa scriu o descoperire din domeniul tehnicii si al matematicii,daca stiti ,va rog sa ma ajutati!!
Multumesc anticipat!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de radagritco10
2
Trei matematicieni din Statele Unite ale Americii au descoperit o nouă formă pentagonală. Jennifer McLoud-Mann, Casey Mann şi David Von Derau, cercetători la Universitatea Bothell din Washington, au descoperit o nouă formă pentagonală. Ultima descoperire în această problemă matematică a fost făcută în urmă cu 30 de ani.Despre acest nou tip de pentagon neregulat, matematicienii au spus că are o formă „perfectă”, deoarece noua figură geometrică rezolvă o problemă complexă din această disciplină de studiu, informează dailymail.co.uk.

AleBadea: Si din domeniul tehnic,nu stii/
radagritco10: Cercetătorii de la Universitatea Cambridge au descoperit o tehnică prin care ar putea creşte substanţial fiabilitatea bateriilor litiu-aer. Cu ajutorul acestora, maşinile electrice ar putea avea o autonomie echivalentă cu cea a autoturismelor pe benzină.

După ani de cercetări, savanţii din Marea Britanie au găsit modalitatea prin care această super-baterie să aibă o putere de 10 ori mai mare decât bateriile actuale litiu-ion, potrivit unui studiu publicat joi în revista americană ''Science''.
AleBadea: MULTUMESC FOARTE MULT! :*
Alte întrebări interesante