Limba română, întrebare adresată de Delia251, 9 ani în urmă

Am nevoie sa gasiti alt final pentru povestea ,,Capra cu trei iezi ,, de Ion Creanga .Eu am incercat si nu am reusit . Va rog sa ma ajutati

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de RebeTeo
4
Lupul ar fi găsit si al treilea ied si l-ar fi mâncat . Când capra s-ar fi întors n-ar mai fi găsit nici un ied.......

Evelina7: ce porcarie
Răspuns de Evelina7
2
              Când capra a ajuns acasă, de la căutat mâncare, l-a găsit pe lup ascuns sub masă. Ea l-a întrebat de ce a venit să o viziteze, iar acesta a spus că a venit să se joace cu iezișorii. Capra și-a dat seama imediat că lupul vroia să îi mănânce așa că a început repede să-i caute și să îi strige. 
Abia după un timp din burta lupului au început să se aude trei voci subțiri. În acel moment capra a constat că iezișorii erau în burta lupului care acum era mare.
       Capra l-a lăsat pe lup să plece căci aceasta se gândise repede la un plan și avea nevoie doar de un foarfec, ață și un ac. A urmărit lupul și a așteptat să se culce. După un timp când acesta ațipii, repede capra i-a tăiat burta și-a scos iezișorii și cu ei au plecat încet acasă, dar inainte a cusut burta lupului.
        Acesta s-a trezit dupa un timp si si-a dat seama ca iezisorii nu mai erau. Stia ca mama lor a facut ceva asa ca nu s-a mai intalnit cu ea vreodata caci îi era frica.

Evelina7: sper ca te-am ajutat!
Delia251: Multumesc mult . M-ai ajutat fantastic de mult
Evelina7: coroana?
Delia251: O meriti . Multumesc
Evelina7: yay ! cu placere!
Alte întrebări interesante