Engleza, întrebare adresată de eduardbucur94, 8 ani în urmă

Am nevoie urgent
DAU COROANĂ LA CINE ÎMI RĂSPUNDE PRIMUL
DAU ȘI 27 DE PUNCTE

Anexe:

mneagutm: ce vrei?
eduardbucur94: tradus
eduardbucur94: îl vreau tradus
mneagutm: serios man fa pe google tranlate
eduardbucur94: nu că nu-mi dă bine
mneagutm: oricum sunt niste cuvinte super usoare
mneagutm: ok pa
eduardbucur94: hai că sunt

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Toxicologist
1
Luni: Am aterizat in capitala orasului , Quito , in dimineata asta. Cand am ajuns afara , era atat de cald si umed. Ne-am urcat in autocarul spre orasul Coca, langa râul Napo. Aici i-am intalnit pe ceilalti studenti din grupul nostru; erau din toate partile lumii. Eram toti putin obositi , dar foarte incantati sa calatorim in Amazon.

Marti: astazi ne-am trezit cu o vreme ploioasa, dar s-a oprit la scurt timp dupa micul dejun! Ne-am dus in josul râului si ne-am urcat in caiacele noastre. Jungla era in jurul nostru. Copacii erau mai inalti decat cladirile din orasul meu. Veverite , maimuțe si papagali se uitau la noi din copaci. Era uimitor!

Miercuri: a fost ceața in dimineata asta , dar am mers inainte cu ziua noastra asa cum am planuit. Ne-am oprit la un sat. In timp ce eram acolo, oamenii ne-au oferit cadouri si ne-au spus povesti in jurul focului de tabara. Ghidurile noastre ne-au spus despre diferitele animale care traiesc acolo. Mi-au placut macaws. Au pene frumoase.

Joi:astazi , ne-am trezit la ora 5. Batea vantul racoros. Ne-am impachetat bagajele , ne-am luat la revedere si am plecat din sat la ora 7. Chiar acum , zburam inapoi spre casa. Ma bucur sa merg acasa , dar sunt de asemenea trist/a ca parasim aceasta țara frumoasa.

Toxicologist: Macaws este numele papagalilor colorati :)
eduardbucur94: ms
Alte întrebări interesante