Limba română, întrebare adresată de radumatei123, 9 ani în urmă

Am nevoie urgent de o compunere reflexivă de vreo 20 de randuri in care sa prezint o amintire din prima saptamana de gimnaziu!! Multumesc anticipat :)))

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Geanina7009
1
În prima mea săptămână de gimnaziu am fost la o altă școală, deoarece a trebuit să mă mut; eram emoționat deoarece nu știam cum va fi dirigintele/diriginta meu/mea și îmi mai era frică de materiile pe care începeam să le fac fără să le știu. În prima săptămână de gimnaziu nu cunoșteam pe nimeni, mă uitam la toți fără și vedem că ei nu sunt așa de emoționați ca mine. Prima oră din a doua zi de gimnaziu a fost informatica  (eu nu auzisem de ea până acum) mi-a plăcut. În a doua pauză vin doi băieți la mine și încep să vorbească cu mine. După 5 minute aveam câteva în comun și ne împrietenisem. Începând a treia oră eram fericit că mi-am făcut prieteni.După ce s-au terminat orele am plecat extrem de fericit de acasă și puțin emoționat pentru că a treia zi din gimnaziu trebuia să dau un proiect despre „Cum ni se pare în gimnaziu?”; trebuia să-l dăm vineri.Trecuse cele 2 zile cu emoție și cu note și cu frică de ascultare și venise ziua cea mare, vineri.Când domnul/doamna diriginte m-a chemat în față am spus cât de multe am aflat despre gimnaziu, și ce sentimente am avut în prima săptămână de gimnaziu.După ce ma prezentat proiectul am plecat cu o notă bună acasă.

Sper că te-am ajutat!Am scris domnul/doamna diriginte pentru că nu știu dacă ai domn sau doamnă.Dacă vrei poți să schimbi cuvinte din text sau să-l scurtezi ;).Scuze dacă sunt greșeli gramaticale.

radumatei123: Mersi mult!!!
Geanina7009: Cu plăcere!
Alte întrebări interesante